Program


Eltáncolt mese - Urban Verbunk: Karácsonyi rege

Eltáncolt mese - Urban Verbunk: Karácsonyi rege

Eltáncolt mese - Urban Verbunk: Karácsonyi rege  több

Keresd és rálelsz, mert amit nem keresnek, az felfedezetlen marad!

 

Advent .... “24 ünnepváró nap, 24 lehetőség egy különleges varázslatra, amelyben az is kap, aki ad, és az is ad, aki kap.... mert amikor mesélünk vagy mesét nézünk, az olyan ajándék, amely nem kerül semmibe, mégis nagyon sokat ér. Mesélőnek és közönségnek egyaránt közösen megélt pillanatokat és élményt nyújt, olyan erő, amely építi, gazdagítja, megerősíti és segíti megtartani az emberi kapcsolatokat.

Mesénkben szó és hang, dal és mozdulat lélektől- lélekig száll, annak a legmélyebb rétegeiben hagy nyomot, ősi, szimbolikus és összetett táncnyelven üzen felnőttnek és gyermeknek egyaránt.

 

Mi pedig az ünnepváró fények kigyulladása idején még jobban hisszük, hogy világunk folyamatos és gyors változása mellett igény van a hagyományosra, az állandóra, a változatlanra, az örökérvényű kapaszkodókra és támpontokra is.”

 

Bemutatják az Urban Verbunk Junior csoportjai

 

Koreográfusok: Asztalos- Kiss Zsuzsanna, Csík Dávid, Fanni Fábián, Heiger József, Moussa Ahmed, Rásó Luca, Tóth Judit

 

Viselet: Kolozs Tímea

Fény, hang: Next Stage Team

 

Díszlet: Mindák Gergely

Ajánló


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Anna Karenina elbűvölő és magával ragadó nő, megbecsült férje oldalán él, és imádattal szereti kisfiát. Harmonikusnak látszó házasságát váratlanul felborítja…