Program


Feketeházy körséta - EiffelTour

Feketeházy körséta - EiffelTour

2021. október 25-én ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyílt a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyháza, amelynek belső terei és műhelyei vezetett túrák keretében az érdeklődők számára is látogathatók.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 27. szerda, 11:00

A túra magába foglalja az Eiffel Műhelyházat bemutató kisfilm, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum tárlatának, valamint az OPERA Műhely. Titkok. című új állandó kiállításának megtekintését is, ezen felül a műhelymunkába is betekintést enged.

Csoportos vezetés külön igényelhető, ezeket előzetes egyeztetést követően indítjuk minimum 15 fő fizetése esetén. Jegyár: 1500 Ft/fő.

CSOPORTOS VEZETÉSRE REGISZTRÁCIÓS IGÉNYÉT IDE KATTINTVA JELEZHETI.

Jegyek válthatók online, valamint személyesen jegypénztárainkban.

További információ:
E-mail: tour@opera.hu
Telefon: +36 30 781 2630

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!