Program


EGYÜTT EGY LÉPÉSÉRT

EGYÜTT EGY LÉPÉSÉRT

Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Aktuális előadások



Ezen az estén Nikolett pályatársai, vagyis kiváló művészek produkcióit sorakoztatjuk fel. Fellépőink között szerepelnek a legismertebb hazai társulatok és művészek közül, többek között a Budapesti Operettszínház, a Duda Éva Társulat, a Duna Művészegyüttes, a Magyar Állami Népi Együttes, a Miskolci Balett, a Re-Production Dance Company, a Székesfehérvári Balett Színház, a Tellabor, valamint Békefi Viktória, Dolhai Attila, Feng Ya Ou, Fischl Mónika, Füredi Nikolett, Janza Kata, Laki Péter, Peller Anna, Peller Károly, Serbán Attila, Szendi Szilvi, illetve Szulák Andrea.

A gálaest teljes bevételét Niki támogatására fordítjuk, hogy megkaphassa a szükséges kezeléseket és terápiákat. Az esemény jelentősége nem csupán abban rejlik, hogy pénzt gyűjtünk egy jó ügy érdekében, hanem abban is, hogy összefogunk és erőt adunk Nikinek ezen a rögös úton. A művészek elkötelezettsége és a közönség támogatása egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy megmutassuk, a szeretet és az összefogás valóban képes csodákra.

Tegyünk- és legyünk EGYÜTT EGY LÉPÉSÉRT!

Időtartam: 90 perc (két felvonásban)

Az előadás a Tóth Nikolett Alapítvány szervezésében valósul meg.

Ajánló


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!