Program


EELS / BARTÓK TAVASZ 2022

EELS / BARTÓK TAVASZ 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 4. hétfő, 20:00

Mark Oliver Everett és 1991-ben alapított együttese, az EELS legutóbbi stúdióalbumát (Earth To Dora) egy közel negyven állomásból álló világturnén mutatja be. A kritika által igen lelkesen fogadott lemez anyaga a világjárvány miatt koncerten nem szólalhatott még meg, ám a kényszerű várakozás után most örvénylő hurrikánként szabadul fel. Az EELS frontembere megjegyezte, hogy a „rengeteg felgyülemlett és kitörni kész energia miatt őrületes koncertekre lehet számítani. A koncertnézőknek érdemes lesz bekapcsolva hagyni a kameráikat, mert megtörténhet, hogy felrobbanunk a színpadon.”

Az Earth To Dora egyik dalához (Are We Alright Again) szellemes klip is készült, melynek főszerepére a népszerű amerikai sorozatszínészt és EELS-rajongót, Jon Hammet kérték fel. Everett a dalt a „legpocsékabb év szívderítő slágerének” szánta.

A koncert a Bartók Tavasz keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!