Program


Edda koncert – Agárdi Popstrand

Edda koncert – Agárdi Popstrand

Koncertkezdés: 20:00 Pataky Művek, 21:00 Edda Művek
Kapunyitás: 17:30
A koncertjegy egyszeri belépésre jogosít.
Vihar esetén későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 2. szombat, 20:00

Edda koncert – Agárdi Popstrand

A 45. ÉVADJÁT ÜNNEPLI AZ EMBER LÉPTÉKŰ ÉLMÉNYSZÍNPAD AGÁRDON! AZ AGÁRDI POPSTRAND MAGYARORSZÁG LEGSZEBB KÖRNYEZETŰ, 44 ÉVE BIZONYÍTÓ ÉS EMBERI LÉPTÉKŰ SZABADTÉRI SZÍNPADA! 4 GENERÁCIÓ KEDVELI A MAGAS SZÍNPADDAL RENDELKEZŐ, GYEPSZŐNYEGES KONCERTHELYSZÍNT!

A Velencei-tó partján van egy legendás hírű koncert helyszín, amely már 1977-től színes programokkal és nagyszabású rendezvényekkel várja a hűséges, igényes, 4 generációs közönségét. Ez a szórakozási és kirándulási élményszínpad, az Agárdi Popstrand.

Kinek ne lenne legalább egy, a  Velencei-tóval és a Popstranddal kapcsolatos élménye? A legnépszerűbb magyar zenekarok az éves esemény naptárjukban elsőként karikázzák be a nyári agárdi koncertjük dátumát. A vidéken a legnagyobb múlttal rendelkező és emberi léptékű szabadtéri színpad, egy gyönyörű, vízparti, gyepszőnyeges természetes környezetű 2.2 méter magas óriás színpad, ahol mindenki mindent lát! Az agárdi élményeket tovább fokozzák a Dance Beach belépődíj nélküli retro partijai.

Az Agárdi Popstrand napjainkban már nem csak nyáron várja a fiatalos életvitelű vendégeit, hanem a téli hétvégéken is. Az Agárdi Popstrand Jégpályája, Magyarország legnagyobb csúszkálásra és korcsolyázásra alkalmas zenés jégpályája.

Weboldal: http://www.agardipopstrand.hu/

Facebook: Agárdi Popstrand - Kezdőlap | Facebook

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!