Program


Duna Táncműhely: A tízedik vőlegény

Duna Táncműhely: A tízedik vőlegény

Az előadás a Duna Táncműhely eredetileg 2001-ben bemutatott, és azóta is az egyik legsikeresebb produkciója, amely ezúttal új szereposztással látható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:30

A tizedik vőlegény

A férfi élet hagyományvilágában az egyik legszertartásosabb pillanat a férfivá avatás rítusa volt, amely a civilizált társadalomban tulajdonképpen eltűnt. Halvány nyomai megtalálhatók ugyan, de a szertartás és az ünnepélyesség teljes hiánya jellemzi. Talán az egyetlen ilyen esemény az esküvő előtti legénybúcsú, amelyben még fellelhető a régi rítusok révülete és kábulata.
Az előadás a Duna Táncműhely eredetileg 2001-ben bemutatott, és azóta is az egyik legsikeresebb produkciója, amely ezúttal új szereposztással látható.

Szereplők:
Bódi Dávid, Bonifert Katalin, Kanozsai Ákos, Kolumbán Norbert,
Kriston Fruzsina, Kuzma Péter, Soós Gyula András, Szabó Csaba, Végh Tamás
Zene: Kiss Ferenc, Korom Attila, Küttel Dávid
Rendező-koreográfus: Juhász Zsolt

Támogatók: Nemzeti Táncszínház, SÍN Kulturális Központ

Ajánlatunk


Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját 30 évvel ezelőtt mutatták be a Madách Színházban, azóta az itthoni, határon túli, valamint európai zenés színpadok visszatérő sikerdarabja, Szűz Mária történetét meséli el.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”… Molnár Ferenc…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!