Program


Dr. Csernus Imre előadása Békéscsabán

Dr. Csernus Imre előadása Békéscsabán

,,.. A belső béke eléréséhez a racionális és az emocionális belátásnak összhangban kell lennie, vagyis tudja és érzi is, hogy az igazi úton jár ..”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 11. csütörtök, 19:00

Dr. Csernus Imre előadása Békéscsabán

Hogyan lehet elérni a belső békét?
Amíg egy adott állapot nincs elfogadva teljesen, addig abból az állapotból nem lehet elkezdeni a kimászást sem. Mert ha a kimondott felületes "igen tudomok" nem kapcsolódnak még valamivel, az továbbra is azt jelenti, hogy nem fogadom el, akkor az igen tudom csak egy felületesen kiejtett szó marad, megfelelő belső töltet nélkül...
A belső béke eléréséhez a racionális és az emocionális belátásnak összhangban kell lennie, vagyis tudja és érzi is, hogy az igazi úton jár...

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!