Program


DJ Bootsie Live lemezbemutató

DJ Bootsie Live lemezbemutató

Hip-hop, basszus ütemek, elektronika, scratch, film- és népzenei elemek, egy csipetnyi komolyzene és nyomokban jazz... Ezek mesteri elegye határozza meg a húsz éve a pályán lévő DJ-producer, Bootsie (Solymosi Vilmos) számait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 20:00

Készített színházi és filmzenéket, számai neves válogatásokon, sorozatokban és a divatvilág fórumain - Buddha Bar, CSI Helyszínelők, Vogue.de szerepelnek -, ő szerezte az Oscar-díjas Rófusz Ferenc rajzfilmrendező, Ticket című filmjének zenéjét. A Magyar Állami Operaház felkérésére elkészítette Erkel Hunyadi László című operájának két részlete, valamint Wagner Az istenek alkonya és A Rajna kincse című zenedrámái egy-egy részlete továbbgondolt átdolgozását, remixét - mindig újat hozva a műfaj palettájára.
2019 tavaszán új lemezzel jelentkezik, melyet a Müpában mutat be - a közönség a tőle megszokott stílusjegyek és hangulatok (instrumentális hip-hop, bassmusic, trap, tribal, cinematic music) erőteljesen futurisztikus elegyére számíthat. A zenészeket a trió mellől elmaradhatatlan vizuálművész, Kemuri „kíséri” képeivel.

programozás, effektek lemezjátszó: Solymosi Vilmos (DJ Bootsie)
dob: Lázár Tibor
szaxofon, furulya: Vázsonyi János

Közreműködők:

vibrafon, marimba, steel drum, ütőhangszerek: Grünvald László
vibrafon, marimba, ütőhangszerek: Szitha Miklós
vizuál: Somogyi Kristóf (VJ Kemuri)

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!