Program


Diótörő dióhéjban

Diótörő dióhéjban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 29. péntek, 10:45

BoDoBo Művészetért Egyesület előadásában egy olyan örök klasszikus mesebalett főbb momentumai elevenednek meg, amelyek a karácsonyi időszak csodáját hozzák el számunkra. A zenei oldal ütőhangszereken, zongorán, harmonikán csendül fel, míg a színpadi történéseket két balettművész táncos kollégánk kelti életre.  A produkció nem szokványos színházi előadás, hiszen az eredeti balett számos életre kelt jelenete mellett a párbeszédre törekszik. Ismeretterjesztő és interaktív is, ami azt jelenti, hogy a közönségben helyet foglaló gyermekek és felnőttek szerves részeivé válnak a színpadi történéseknek. Pont az említett speciális mivoltából adódóan kortalan, hiszen az egészen csöpp gyermekek és a felnőttek számára is szórakoztató, tartalmas előadás kerekedik a színpadon közelebb hozva a klasszikus balett, klasszikus zene világát a közönséghez. Apró kedvességgel is készül a BoDoBo: minden kisgyermek kis ajándékkal a zsebében távozik majd a helyszínről.

Időtartam: 45 perc
Ajánlott életkor: 3-99 éves korig
 
 
 
BoDoBo csapat színpadra lépő tagjai:
Tüű Barbara - balettművész
Dolbilov Alexey - balettművész 
Biky Ottó - harmonika 
Kecskés-Biky Gabriella - zongora
Kecskés Tamás - ütőhangszerek

Ajánlatunk


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!