Program


Dinner and Robes Fashion Show by Orsoya Darchi

Dinner and Robes Fashion Show by Orsoya Darchi

Kapunyitás: 17:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 29. péntek, 17:00

Dinner and Robes 2
Fashion Show
by Orsoya Darchi
ÚJ FEJEZETET NYITUNK
2022-ben megújul az Orsoya Darchi márka, az új kollekciónk és az ORSOYA Store is bemutatkozik.
ÉRZÉKEK ÖSSZHANGJA – Látvány - Tapintás – Illatok – Ízek - Hallás
A divatbemutató különleges helyszínét az ORSOYA márka otthona adja majd, egy erdős park, az ORSOYA Store melletti tündérkert. Itt található az ultramodern, minimál chalet, az az alkotói műhely, ahol az álom valósággá válik, ahol a Nő kiteljesedik, ahol nincsen lehetetlen, ahol minden érzékszervünk elvarázsolva érezheti magát.
A FASHION SHOW
A Dinner and Robes 2 Divatshow keretében hatással leszünk minden érzékszervedre:
képzeld el, hogy nem egy átlagos eseményre érkezel. Képzeld el, ahogy egy ligetben sétálsz a fák között, egy hosszú erdei sétány végén pedig megpillantasz egy különleges házikót. A sétány mellett ég a tűz, a grillteraszon pedig vár a fine-dining világ ízkavalkádja. Mindeközben kellemes zene szól és ahogy a nap sugarai gyengülnek, úgy három felvonásban kivonulnak a modelljeink és bemutatják az ORSOYA DARCHI köntösöket, illetve a megújult márka estélyi- és menyasszonyi ruha kollekcióját is.
Helyszín:
ORSOYA Store
4200 Hajdúszoboszló, Liget u. 2.
Időpont:
2022.07.29.
Kapunyitás: 17:00
Dress Code:
Ahogy 2020-ban is, ismételten igazodjunk a szabadtéri elegáns, laza, felszabadult öltözethez.
Hölgyeknek: a zöld minden árnyalata 
(a helyszín jellege miatt lapos talpú cipő ajánlott)
Uraknak: fehér ing.
Ízek és Italok:
A kulináris ízélményeket az IKON étterem biztosítja számunkra és természetesen a különleges desszertek, borok, pálinkák és a koktélok sem maradhatnak el az impozáns divatbemutatóról.
 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!