Program


DEPRESSZIÓ

DEPRESSZIÓ

Depresszió - Nyárindító koncert a Barba Negra Trackben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 17. szombat, 18:00

2014 október elsején került a boltokba a Depresszió új lemeze, ami az előrendeléseknek köszönhetően már a megjelenés napján Aranylemez státuszt ért el, és a Mahasz lista első helyén nyitott. Ezt követően turnéra indult a zenekar, és a legtöbb állomáson telt ház előtt mutatta be A folyamat zajlik... című albumot. Az országjárás zárásaként a Barba Negrában tartotta hivatalos lemezbemutató koncertjét a csapat, amire minden jegy elkelt. 
Június 19-én szabadtéren is bemutatja friss lemezét a zenekar a Barba Negra Trackben, és ez lesz egyben a Depresszió hivatalos nyárindító koncertje is.

Kezdési időpontok:

19:00: Kapunyitás
19:30: vendég: Phoenix zenekar
20:25: Depresszió zenekar

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!