Program


Denevérhálózás a Budai-hegységben

Denevérhálózás a Budai-hegységben

Exkluzív éjszakai programunkon szakértő munkatársunk vezeti be az érdeklődőket a denevérek rejtett és különleges világába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 6. péntek, 20:00

Amikor lemegy a nap és a madarak is nyugovóra térnek, megindul egy második „műszak” az erdőben. Apró neszek jelzik, hogy a denevérek vadászkörútra indulnak. A program alkalmával egész estés denevérhálózást és -gyűrűzést tartunk a Budai-hegységben, így testközelből is megismerkedhetnek a látogatók ezekkel a különleges – azonban sokszor félreértett – apró lényekkel.

Az esemény különlegessége miatt a kapcsolattartó elérhetőségét, valamint a pontos helyszínt a jegyvásárlást követően, a program előtt legfeljebb 2 munkanappal e-mailben küldjük el a résztvevőknek!

HELYSZÍN: Budapest, III. kerület
IDŐPONT: 20:00 – 24:00

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Hollerung 70 Kodály: Psalmus Hungaricus Mahler: I. szimfónia

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!