Program


Denevérhálózás a Budai-hegységben

Denevérhálózás a Budai-hegységben

Exkluzív éjszakai programunkon szakértő munkatársunk vezeti be az érdeklődőket a denevérek rejtett és különleges világába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 6. péntek, 20:00

Amikor lemegy a nap és a madarak is nyugovóra térnek, megindul egy második „műszak” az erdőben. Apró neszek jelzik, hogy a denevérek vadászkörútra indulnak. A program alkalmával egész estés denevérhálózást és -gyűrűzést tartunk a Budai-hegységben, így testközelből is megismerkedhetnek a látogatók ezekkel a különleges – azonban sokszor félreértett – apró lényekkel.

Az esemény különlegessége miatt a kapcsolattartó elérhetőségét, valamint a pontos helyszínt a jegyvásárlást követően, a program előtt legfeljebb 2 munkanappal e-mailben küldjük el a résztvevőknek!

HELYSZÍN: Budapest, III. kerület
IDŐPONT: 20:00 – 24:00

Ajánlatunk


Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Valló Péter és Vajda Katalin virtuózan nosztalgikus komédiája egyszer már meghódította a nyíregyházi közönség szívét, hosszú időn át volt évadok visszatérő sikerdarabja. Ezúttal új felfogásban, Keszég László rendezésében találkozhatnak vele a nézők, új színekkel gazdagítva a jól ismert történetet, a lényeg azonban változatlan: a csupa élet vígjáték, a népszerű muzsika, a felhőtlen szórakozás.

Ajánló


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!