Program


Debbie Horsfield: Vörös ördögök
2

Debbie Horsfield: Vörös ördögök

Vörös ördögök
Komédia két részben


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 22. szerda, 19:00

Négy fiatal lány, fanatikus Manchester United szurkolók, Londonban az angol kupadöntőre készülnek. A gimnáziumban osztálytársak voltak, társadalmi és anyagi helyzetük nagyon különböző. Vágyaik, céljaik, ambícióik meglehetősen beszűkültek, vagy egyáltalán nincsenek. Az egyetlen fontos dolog számukra a futball. A kupadöntő körüli izgalom kirobbantja köztük azokat a konfliktusokat, amelyekkel naponta együtt élnek: munkanélküliség, rasszizmus, agresszió, család, szerelem, szex.

Phil: Horváth Fanni
Nita: Dombrádi Alina
Beth: Dandé Daniella
Alice: Ádám Orsolya

Írta: Debbie Horsfield
A rendező munkatársa: Kozma Andrea
RENDEZTE: Vas-Zoltán Iván

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!