Program


David Fray zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2019

David Fray zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2019

David Fray vitathatatlanul a francia zenei élet egyik legújabb felfedezettje, nem csupán meggyőző muzikalitásának és technikai tudásának, hanem újító és érzékeny interpretációinak köszönhetően is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 4. hétfő, 19:30

Műsor:

J. S. Bach: Goldberg-variációk, BWV 988

Vezető zenekarok szólistájaként gyakran működik együtt olyan neves karmesterekkel, mint Riccardo Muti, Kurt Masur, Christoph Eschenbach és Daniele Gatti. Szerte a világon ad szólókoncerteket, olyan híres helyszíneken lépett fel, mint a párizsi Cité de la Musique, az amszterdami Concertgebouw, a Wigmore Hall Londonban, a bécsi Musikverein. 2010 novemberében a New York-i Carnegie Hallban debütált szólóesttel.
Számos díjjal és kitüntetéssel büszkélkedhet: többek között 2004-ben a Montreáli Nemzetközi Zenei Versenyen második díjas lett, és elnyerte egy kortárs kanadai zeneszerző művének legjobb előadásáért járó díjat is.
Felvételei a Virgin Classics kiadásában jelennek meg. Első Bach- és Boulez-CD-jét a „Le Soir" és a „London Times" az év legjobb felvételének tartotta. Második albuma Bach versenyműveket tartalmaz, harmadik CD-jét pedig Schubertnek szentelte.
2008-ban Bruno Monsaingeon készített egyórás dokumentumfilmet a fiatal művésszel.

Ajánlatunk


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!