Program


Daniel Zamir & Cseke Gábor (IL/HU)

Daniel Zamir & Cseke Gábor (IL/HU)

A tel-avivi születésű altszaxofonos és énekes, John Zorn felfedezettje, Daniel Zamir New Yorkból érkezik március 11-i koncertjére. Zamir a klezmer, a liturgikus, tradicionális haszid zene, az indiai és nyugat-afrikai ritmusok keverékével kísérletezik, ezúttal a 21 éves őstehetség, Nitzan Bar gitáros társaságában, akit fiatal kora ellenére máris az Israel Jazz Orchestra gitárosaként ismerhetünk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 11. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Daniel Zamir - szaxofon
    Nitzan Bar - gitár

A tel-avivi születésű altszaxofonos és énekes, John Zorn felfedezettje, Daniel Zamir New Yorkból érkezik március 11-i koncertjére. Zamir a klezmer, a liturgikus, tradicionális haszid zene, az indiai és nyugat-afrikai ritmusok keverékével kísérletezik, ezúttal a 21 éves őstehetség, Nitzan Bar gitáros társaságában, akit fiatal kora ellenére máris az Israel Jazz Orchestra gitárosaként ismerhetünk. Zamir és Bar duójának melodikus, vérpezsdítő zenéje igazi tavaszi felüdülést ígér a budapesti közönségnek.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!