Program


Daniel Glattauer: PÁRTERÁPIA - vígjáték két részben - az Orlai Produkciós Iroda előadása

Daniel Glattauer: PÁRTERÁPIA - vígjáték két részben - az Orlai Produkciós Iroda előadása

Váltsa meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon keresztül!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 12. hétfő, 19:00

Az Orlai Produkciós Iroda kétszeres VIDOR-díjas sikervígjátéka közkívánatra ismét Debrecenben!

Daniel Glattauer osztrák szerző előző műve, a Gyógyír északi szélre két ember megismerkedésének kalandos és humoros történetét tárja a nézők elé. Most tovább lép a szerző – a Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma.

Ismerős a helyzet: valami végleg elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg nem csak a páciensek, hanem a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé…

A produkció az idei VIDOR Fesztivál legjobb kamaraszínpadi előadásnak és legjobb férfi epizódalakításnak (Mészáros Máté) járó díját is elnyerte.

 

Az előadásra lelátót építünk, hogy nézőink a lehető legkényelmesebben élvezhessék a darabot. A lelátóra szóló jegyek a 13. sortól kezdődnek.

Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban és a Karakter Kávézóban, valamint online kezelési költség nélkül a lenti Jegyvásárlás gombra kattintva a fonixinfo.jegy.hu-n.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!