Program


Dancing Cats ... Hollywood a háztetők felett

Dancing Cats ... Hollywood a háztetők felett

Egyedülállóan izgalmas és sokszínű egyvelege a táncnak, az akrobatikának a Dancing Cats című produkció, melyben 17 tehetséges nemzetközi előadóművész, táncosok Európából, ügyes artisták szerepelnek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 19:30

Vibráló táncbetétek, színek és jelmezek kavalkádja, különleges és újszerű vizuális effektek jellemzik az egészestés tánc-showt.
A produkció során egy különleges világba csöppen a néző. Az előadás története során felbukkannak a társastáncok, a hip-hop, a balett jellemző mozdulatai és az artisták lélegzetelállító trükkjei felejthetetlenné varázsolják az élményt.
A show világhírű dalokkal kerül színpadra, akarom mondani, hogy a háztetőkre, hiszen erre az estére a macskák titkos, a város felett megelevenedő, álomszerű, rejtekadó helyszínen zajló életüket követhetjük nyomon.
Tartson velünk a város feletti világba, a macskák világába, és lássa saját szemével a jót és rosszat, a szerelmet és a féltékenységet, a bájt és az intrikát.
De mindenekelőtt az igaz barátság szoros kötelékét.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!