Program


Dalnokklub - Tóbisz Tinelli Tamás

Dalnokklub - Tóbisz Tinelli Tamás

Előadásainak érdekes részét képezi a történelem és történetmondás, vagyis a valóság és legenda kapcsolatának bemutatása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 9. vasárnap, 19:00

Dalnokklub
Versek, dallamok, gondolatok

Házigazda: Radványi Balázs, Balog Péter, Tompa Ákos
Vendég: Tóbisz Tinelli Tamás zeneszerző, énekes, verséneklő

Tóbisz Tinelli Tamás koncertjein a mainstream művészeti irányzatok egyik – a klasszikus zenén, a magyar népzene hagyományain, és a verseken alapuló akusztikus-rockos hangzás –különleges zenei ötvözete hallható. Mindez klasszikus és kortárs költők műveinek az énekes-zenész által megzenésített és megénekelt formájában. Szóló előadásai mellett a Misztrál együttes alapító , és ma is aktív tagja.

2018-ban jelent meg első albuma “Daliás idők” címmel, mely általa megzenésített Arany János verseket tartalmaz, két CD-n. Az egyik korong gyerekek számára, a másik felnőtteknek készült.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

vígjáték két részben

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!