Program


Curtis / Cobi Style RNB&Funky Party

Curtis / Cobi Style RNB&Funky Party

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 29. szombat, 18:00

Curtis a magyar RAP egyik vezető személyisége. Munkásságát nem kell bemutatnunk, mindenkinek van olyan Curtis által szerzett, vagy előadott zenéje, amelyet dudol...netán a kedvence. Budapesten első alkalommal megrendezett közönségtalálkozóval egybekötött, egész éjszakás rendezvényre invitáljuk rajongóit, illetve azokat, akik szeretnék őt megismerni a MetroClubTheatre színpadán.

 

A koncert után a  MetroClubTheatre színpadán már többször fergetes hangulatot biztosító Cobi Style gondoskodik arról, hogy az est maradandó élményt nyújtson. 

 

Az est 22:00-kor kezdődik, de természetesen a hamarabb érkezőket várjuk szívesen egy közös hangolódásra.
 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!