Program


Csitáry-Hock Tamás - #kávézzvelem

Csitáry-Hock Tamás - #kávézzvelem

Aktuális előadások



A szerző 14 éve az ország egyik legismertebb, legtöbbet idézett alkotója. Gondolataival nem csak könyveiben és az interneten találkozhatunk (a legtöbb idézet a www.citatum.hu gyűjteményben található meg), de számos rendezvényen, esküvőkön, meghívókon, újságokban, kávéházak falán idézik őt. És nem csak Magyarországon, de a határainkon túl is. Könyvei (kevés kivétellel) rövid, tömör gondolatokból állnak, melyek elsősorban a szerelemről, emberi kapcsolatokról szólnak, de jónéhány motivációs írása is olvasható bennük. Ráadásul immár nem csak magyarul, hiszen angol, olasz, német, portugál fordítás is készült egy-egy válogatásból.

Népszerűségének köszönhetően az olvasók számos helyszínen személyesen is találkozhattak vele, hazánkban több mint száz településen, de külföldön is, Tel Avivtól Londonig, Marosvásárhelytől Bécsig sok helyszínen.

 

2013-ban a Fejér Megyei Príma Díj közönségdíját nyerte el, 2022-ben megjelent Végl/zetasszony című könyve pedig bekerült a TOP 10-be az Év Könyve szavazáson. Eddig 25 könyve jelent meg, szinte valamennyi több kiadásban, utánnyomásban. 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!