Program


CSIPKERÓZSIKA
3

CSIPKERÓZSIKA

Charles Perrault: Csipkerózsika
zenés mesejáték egy részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 16. szombat, 11:00

Talán nincs is a világon olyan gyermek, aki ne ismerné Csipkerózsika szívet gyönyörködtető történetét, melyet egy francia meseíró, Charles Perrault írt le először, az 1600-as évek végén.

A kis hercegnőt születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány. Az átok szerint mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez vele. A jószívű tündérek mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. Csipkerózsika 100 éves álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel.

Az előadást klasszikus díszletben és jelmezben visszük színre, és többek között Csajkovszkij: Csipkerózsika című balett zenéje teszi örök élménnyé az előadást.

Bemutató: 2011. január 17. (Sopron)

Előadás időtartama: 60’

Ajánlott életkor: 4-12

Valamint: tündérek, szolgák, öregasszony

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!