Program


Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

A IV. Szabad A Színpad tehetségkutató egyéni előadóinak közös estje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 20:00

Cserna Kristóf:
Cserna Kristóf másfél éve kezdett dalokat írni, nagy hatással vannak rám a mindennapok, az élet eseményei. Zenéi mindenkinek szólnak, akik megszólítva érzik magukat a szövegek és dallamok által. Ha tud valamit adni magából, a zenéi által boldoggá tudja tenni az embereket, akkor én is boldog embernek mondhatja magát

Janik Levente:
Zenéi egyszerűek, de nem a megszokott módon strukturáltak. Egy-egy történetet elmesélő, érzéseket megragadó, szövegcentrikus hangulatzene, amellyel szeretné kiszakítani az embereket a szürke hétköznapokból. Célja valami olyat alkotni, amivel elgondolkodtatja az embereket.

Temesi Blanka 2020 óta ír dalokat saját szorongásairól, szívfájdalmáról. Gitáron, ukulelén és zongorán kíséri magát. Nagy hatással van rá az Elefánt és a Kispál és a borz. 2024-ben új dalokkal érkezik, amiket eddig csak élőben lehetett hallani tőle.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!