Program


Cser Ádám és a Miskolci Szimfonikus Zenekar / FELFEDEZÉSEK

Cser Ádám és a Miskolci Szimfonikus Zenekar / FELFEDEZÉSEK

Tud-e ábrázolni a zene? Úgy tartják, igen. És milyen sokféle jellemet, helyzetet, lelkiállapotot! Rachmaninov III. zongoraversenye alighanem a szerelmes szív viharait tárja elénk, Sosztakovics X. szimfóniája pedig egy szörnyeteget mintáz meg: Sztálint. Ezen az estén a két mű találkozik.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 28. vasárnap, 19:30

Az 1979-ben született Cser Ádám a budapesti Zeneakadémián Ligeti András és Gál Tamás növendéke volt. 2010-ben kitüntetéssel szerezte meg diplomáját, s még ugyanebben a tanévben a Bécsi Zeneakadémia Erasmus-ösztöndíjas hallgatója lett Mark Stringer professzor vezetése alatt. Részt vett Peskó Zoltán és Eötvös Péter, Bernard Haitink és Jorma Panula mesterkurzusain. Alapítója, majd művészeti vezetője a szegedi Victoria Kamarakórusnak, mellyel számos nemzetközi sikert ért el. Zeneszerzőként is aktív. A Miskolci Nemzeti Színház fő-zeneigazgatója.
A koncert szólistája, Martin Garcia Garcia az észak-nyugat spanyolországi Asztúriában, Gijón városában született 1996-ban. Ötéves korában kezdte meg zongoratanulmányait, és már néhány esztendő után rendkívüli eredményeket ért el. A madridi Zsófia Királyné Zeneművészeti Főiskola növendékeként 2011-ben kezdte meg tanulmányait, Galina Eguiazarova növendékeként.
A Miskolci Szimfonikus Zenekar a város hivatásos együtteseként 1963-ban alakult. Fejlődését 1984-ig Mura Péter, 1984-től 2014-ig Kovács László munkája határozta meg, élén 2014 óta Gál Tamás áll.

Műsor:

Rachmaninov: III. (d-moll) zongoraverseny, op. 30
Sosztakovics: X. (e-moll) szimfónia, op. 93

Vezényel: Cser Ádám

Közreműködik:
zongora: Martin Garcia Garcia

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!