Program


Csalog Gábor hangversenye

Csalog Gábor hangversenye

Csalog Gábor Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 11:00

Műsor:
Schubert: a-moll szonáta, D 537,
Schumann: fisz-moll novellette, op. 21 no. 8,
Ravel: Couperin emlékezete (Le Tombeau de Couperin) – Forlane, Menuet,
Ravel: Tükröződések (Miroirs) – Éjjeli lepkék, Bárka az óceánon, Harangok völgye

Csalog Gábor 11 éves korában nyert felvételt a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Különleges Tehetségek tagozatára. Tanárai Czövek Erna, Ránki Dezső, Kocsis Zoltán, Kurtág György, Kadosa Pál és Schiff András voltak.
Gyakran játszik kortárs zenét, számos magyar zeneszerzővel, köztük Sáry Lászlóval és Csapó Gyulával állandó munkakapcsolatban van. 1980 óta tanul és dolgozik Kurtág Györggyel, műveinek avatott előadója, több premier is fűződik nevéhez. Az utóbbi években Kurtág kamarazenei kurzusainak állandó asszisztense. Az ezredfordulótól kezdve fontos szerepet vállalt Ligeti György zongoraműveinek magyarországi bemutatásában - vele szintén munkakapcsolatba került.
A magyar hangversenyéletben jól ismert különleges műsor-összeállításairól, melyek a régi és új zenéket rendhagyó módon kapcsolják össze. Rendkívül széles repertoárja Frescobalditól és Couperintől kezdve a mai zenéig számos ritkaságot tartalmaz.
Fellépett Perényi Miklóssal, Heinz Holligerrel, Borisz Pergamenscsikovval, leggyakoribb kamarapartnerei Keller András, Kemenes András, Klenyán Csaba és Varga István. Rendszeresen koncertezik Magyarországon és külföldön. A Könemann Music Budapest gondozásában megjelent Chopin összes zongoradarab új urtext-kiadásának szerkesztője.
A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára.
2003-ban Liszt-díjjal tüntették ki. Fontosabb lemezfelvételei: Chopin összes Mazurkája, Schubert művei, Liszt és Ligeti etűdjei, Szkrjabin művei, és a Kurtág György 80. születésnapjára elkészült Játékok-sorozat, melyen a szerző is közreműködik.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!