Program


Családi matiné: Mikulás-csalogató

Családi matiné: Mikulás-csalogató

Interaktív, bohókás, bábos-zenés műsor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 10:00

A műsor főszereplője nem a jól ismert Mikulás, hanem  a gyerekek körében eddig ismeretlen, láthatatlan, jóságos, bohókás Hó(le) anyó, aki nem más, mint a mikulás húga. Feltűnik Hó(le) anyó két segítője Zúz Mara, a cserfes és kelekótya báb, valamint Szán Kópé, aki csintalan és sokat énekel.
Elkészítjük a nagy kívánságlistát, építünk egy képzelet-hóembert, megalakítjuk a Hópehely zenekart és a műsor végére talán még a híres Mikulás is megérkezik teli puttonyával, mely minden gyerek számára finomságot rejt.

Szeretettel várjuk 2023. december 9. szombaton 10:00-kor a kisgyermekes családokat!

3 év alatt ingyenes

Ajánlatunk


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a középpontban. Az előadás arra tesz kísérletet, hogy ötvözze a bábszínházat a kortárs tánccal, a szövegkórust a politikai kiáltvánnyal és az alkotók személyes vallomásaival.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!