Program


Co Lee & Kolibri - YBL POP

Co Lee & Kolibri - YBL POP

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. A sorozat első estjén két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 22. csütörtök, 19:00

CO LEE
A földalatti pincékben koszos és jazzy ütemekre bólogató, belvárosi fiatalság hangja, megtestesítője és ízlésformálója, Co Lee (Halász Kolos) kérlelhetetlen, punkos őszinteséggel és zsigeri természetességgel alkot. Az angolul és magyarul egyaránt megszólaló rapper egy olyan okosan hullámzó, trendektől független hangot hoz, amely nemcsak a hazai, de nemzetközi palettán is különlegessé teszi.
Első nemzetközi sikerén a többek között a Gorillaz lemezein is dolgozó producer, John Foyle közreműködésével véglegesített Beatrick-el közös Iceberg ami hazánk mellett Ausztriában és Németországban is hamar népszerűvé vált. 2022 áprilisában jelent meg a Don C-vel közös Air című lo-fi hiphop albuma, amelyre a tengerentúlon máris felfigyeltek. Számos neves előadóval dolgozik együtt, többek között Beton.Hofi Playbánia című lemezén is közreműködik.

KOLIBRI
A Kolibri olyan zenei stílust képvisel, ahol az alternative/indie műfaj keveredik elektronikus elemekkel. A zenekaros formációval egy intim - melankolikus atmoszféra létrehozása a cél, ahol a hallgatónak lehetősége nyílik a belső megéléseire koncentrálni - és a külvilágot hátra hagyva – elmerülni saját belső világában. Az első nagylemezük idén jelent meg „Nagyon Jó, Nagyon Rossz, Nagyon Jó” címel.

Minden, a programmal kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk!

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!