Program


CHUCK NORRIS - Hálaadó ünnep a Baptistákkal

CHUCK NORRIS - Hálaadó ünnep a Baptistákkal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 24. szombat, 18:00

 

  

Tudta Ön, hogy az amerikai akcióhős legenda Chuck Norris nem csak arról híres, hogy elszámol végtelenig kétszer, hanem arról is, hogy baptista családból származó igehirdető?

 

A Baptista Szeretetszolgálat és a Cipősdoboz Akció nagy örömmel hív mindenkit arra az éves nagyszabású ünnepségre, amelynek kilencedik alkalommal ad otthont november 24-én a Papp László Budapest Sportaréna, és amelynek díszvendége Chuck Norris és felesége Gena!

 

A Hálaadást, amely az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb egyházi ünnepének számít, minden év november hónap negyedik csütörtökén tartanak. A hagyományok szerint, az őszi betakarítások után ekkor adnak hálát Istennek a termésért és sok más áldásért is.

 

Erre az ünnepre tesznek utalást Chuck Norrisszal és feleségével, valamint Szenczy Sándorral, a Baptista Szeretetszolgálat vezetőjével, sok humorral és inspiráló pillanattal, egy igazi rendhagyó talkshow keretében. A zenéről a Magna Cum Laude zenekar énekese Mező Misi és kiváló barátai gondoskodnak!

 

Szeretettel várnak minden érdeklődőt határon innen és túl, egy közös ünneplésre!

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!