Program


Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

A Jane Eyre-től a Melankólián át A nimfomániásig számos remek szereppel elismerést kivívott brit-francia színésznő izgalmas karaktere zenéjében is határozottan megmutatkozik. A mozivászon után ezúttal a Müpa színpadán, énekesnőként bizonyítja be, hogy érdemes rá odafigyelni. Kihagyhatatlan!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 30. vasárnap, 20:00

A francia énekes-színész-zeneszerző-filmrendező, Serge Gainsbourg és a brit színésznő, Jane Birkin lányaként született Charlotte Gainsbourg nemcsak filmsztár (Kösz, megvagyok, 21 gramm, Az álom tudománya, Antikrisztus, Melankólia, A nimfomániás), de sikeres énekesnő is, aki a Müpában adja első magyarországi koncertjét. Még kamasz volt, amikor 1986-ban megjelent Charlotte for Ever című albuma, amelynek dalait még édesapja írta, de csak két évtizeddel később kezdett újra lemezeket készíteni. (Időközben csak egy-egy filmdal eléneklésére vállalkozott, illetve Madonna 2000-es, What It Feels Like for a Girl című slágerében is hallhattuk.) 2006-ban megjelent, 5:55 című albumán a francia Air együttes szintetizátoros zenéjére a Pulp-frontember Jarvis Cockertől kapott szövegeket, a 2009-es IRM dalait pedig az amerikai Beckkel készítette (ahogy a 2011-es Stage Whisperre került új stúdiófelvételek nagy részét is). 2017-es visszatérő lemeze, a Rest eddigi legszemélyesebb munkája lett. A Daft Punk-tag Guy-Manuel de Homem-Christo és a párizsi DJ-producer, SebastiAn zenei segédletével készült elektronikus alapú albumon egy Paul McCartney-tól kapott dal (Songbird in a Cage) kivételével minden számot társszerzőként jegyez, sőt Lars von Trier tanácsait követve a lemez klipjeit is maga rendezte. 

A tavalyi Les Victoires de la musique („a francia Grammy”) gáláján az év női előadójának választott Charlotte Gainsbourg budapesti fellépésén az eddigi albumok legfontosabb dalai mellett a 2018 végén megjelent, Take 2 című EP számait is hallhatjuk majd.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!