Program


Cégeshármas- Kalandozások multilandban// Litkai Gergely és Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Cégeshármas- Kalandozások multilandban// Litkai Gergely és Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Cégeshármas - Kalandozások multilandban  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 25. hétfő, 19:00

Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a cégek csodálatos világába kalauzolja a nézőket. A balesetvédelmi oktatástól a teljesítményértékelésig, a startupoktól  az organigramokig, az emailezéstől a csapatépítésig, a marketingtől a marketingig járhatják be multilandet, azt a nemzetközi országot, ahol az eredményeket vetítik, ahol a legtöbb angol szónak hiába van magyar megfelelője és ahol az örökké termő cafetéria fa Erzsébet Utalványokat hajt. Jelenetek, stand-up és spontán értekezletek 2*45 percben.

Excel hiénáknak, az idegösszeomlás szélén álló közepvezetőknek, valamint fiatal, kreatív és dinamikus munkavállalóknak kihagyhatlatlan, a legjobb havi mítingeket is kenterbe verő előadás a Kompót Dumaklubban.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!