Program


CARMINA BURANA - ünnepi koncert a Nemzeti Filharmonikusokkal

CARMINA BURANA - ünnepi koncert a Nemzeti Filharmonikusokkal

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 20:00

 

A szigeti színpad fennállásának 80. évfordulóját ünneplő évadot is hazánk egyik legrangosabb szimfonikus együttesének nagyszabású koncertjével indítjuk útjára. Az együttes már önmagában is a komolyzene legmagasabb minőségére ad garanciát, ezúttal pedig a Nemzeti Énekkarral is kiegészül, hogy együtt szólaltassák meg Carl Orff legnépszerűbb művét, a grandiózus Carmina Buranát.

Közreműködik: Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar
Karmester: Hamar Zsolt

Vendég szólisták:
Miklósa Erika
Molnár Levente

A Szabad Tér Színház produkciója.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!