Program


Cantemus 50 - Adventi hangverseny
3

Aktuális előadások



A Cantemus család kórusait hallva, mindenkiben ugyanaz a kérdés fogalmazódik meg. A terem minden sarkából érkező hangok tökéletes tisztasága, összecsiszoltsága mintha angyalok hangján szólna. Honnan jön ez a tehetség, mely a lelkes, ragyogó arcú fiatalok hangján erőt, örömöt, szeretetet ilyen őszinte és tökéletes hangzásba sűrít?
A válasz Nyíregyházán keresendő...

Az 50 éve alakult Cantemus kóruscsalád jubileumi évadában a Kodályi örökségre alapozott munkájának gyümölcsét Budapesten is szeretné bemutatni, egy 3 koncertből álló sorozattal a Zeneakadémia Nagytermében.

1. koncert
Az advent varázsához ösztönösen kapcsolódik az éneklés élménye. Aki pedig volt már valaha Cantemus koncerten, az tudja, hogy a kristálytiszta hangokon lélekbe lopózó csoda igazi katartikus élményhez vezet. A Cantemus kóruscsalád műsora ezúttal is a legnemesebb, lélekemelő karácsonyi dalokból szerveződik, hogy kicsik és nagyok hangján, világszínvonalú produkciókon keresztül emelje szívünket az égig, teljesítve a feladatot mely a Zeneakadémia Nagytermének falán olvasható: Sursum Corda!

Ajánló


A Kaláka ötvenöt éves lett. Ezzel az esttel ezt a születésnapot ünnepeljük, válogatva ötvenöt év dalaiból, műsoraiból.

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!