Program


BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Napijegy - 2022.10.01. (11-21 óra)

BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Napijegy - 2022.10.01. (11-21 óra)

A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 1. szombat, 11:00

Balaton Wine&Gourmet

A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat. A hiánypótló és hagyományteremtő céllal induló gasztro ünnep házigazdája Gianni Annoni lesz.

A Balaton Wine&Gourmet a Veszprém-Balaton régió kulináris örökségét, borászati hagyományait és étkezési kultúrájának egyre izgalmasabb jelenét mutatja be. Ez lesz a régió egyetlen „terrior” szemléletű borászati fesztiválja, ahol mind a hat balatoni borvidék és az összes borászati irányzat - azaz a hagyományos, az újhullámos, a biodinamikus és a natúrbor - egyszerre jelenik meg. 

Mindez a Veszprémvölgy egyedülállóan csodás természeti és épített környezetében: árnyas lombok alatt, a Séd patak partján, a Jezsuita Rend által a 18. században épített templom és romkert természetes díszletében.

Kedves jegyvásárlónk! Kérjük, hogy blépőjegyének megváltása előtt feltétlenül olvassa el az alábbi tájékoztatót.
 
- A Balaton Wine & Gourmet rendezvényre váltott napi-  és bérletjegyek a Jezsuita Templomban rendezett speciális, külön díjszabás ellenében látogatható programokra nem érvényesek.
 
- A Jezsuita Templomban rendezett, külön díjszabás ellenében látogatható programokra egyedi belépőjegy váltása szükséges. Ezek a jegyek ugyanakkor a választott program mellett az adott napra vonatkozóan, a Balaton Wine & Gourmet rendezvény egész területére érvényesek. Így tehát ezekre a programokra külön napijegy váltása nem szükséges!
 
- Felhívjuk kedves látogatónk figyelmét, hogy a fentieken túl, egyes programjaink regisztrációhoz kötöttek. Az ezekre történő belépéshez a napijegy megváltása mellett ingyenes, regisztrációs jegy váltása is szükséges.

 

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!