Program


Budavári Palotakoncert 2020 - Operett Gála - Találkozások
9

Budavári Palotakoncert 2020 - Operett Gála - Találkozások

A Budavári Palotakoncert a zenés színház nagy nyári ünnepe, immár hét esztendeje! 2020-ban is a Hungarikumok közötti egyetlen színházi műfaj, a magyar operett a műsor főszereplője.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 8. szombat, 20:30

Két kerek évforduló ad jó alapot a látványos előadás összeállításához: 150 éve született Lehár Ferenc, akinek műveit, elsősorban A víg özvegyet folyamatosan játsszák a világ nagy operaszínpadai is, valamint 60 éve hunyt el Huszka Jenő, akiről kevesen tudják, hogy ő írta az első, külföldön is hatalmas sikert arató magyar operettet, a Bob herceget. A Palotakoncert műsorában természetesen e két darabból is felcsendülnek részletek, de a két komponista más népszerű és kevésbé ismert dallamai is elhangzanak a Budapesti Operettszínház sztárszólistái előadásában; fellép Fischl Mónika, Bordás Barbara, Lukács Anita, Lévai Enikő, Kiss Diána, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, a műfaj koronázatlan királynője, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Dénes Viktor, Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton, valamint bemutatkozik a lehengerlően virtuóz technikájú Jávorkai Brothers, akik Ázsiában már valóságos szupersztárnak számítanak. A gálaműsorban - melynek zenei vezetője Pfeiffer Gyula, rendezője pedig Bori Tamás - az Operettszínház hatalmas, 80 tagú szimfonikus zenekara és 16 fős balettkara is fellép. A produkciót magas színvonalú színpad-, hang-, fény-, és pirotechnika, valamint meglepetések teszik még felejthetetlenebbé! Idén a nézők az Oroszlános udvarban zajló felújítások miatt megfordított lelátón ülnek majd, a színpad átkerül közvetlenül a bejárat mellé, háttérben a Budai Vár csodálatosan megvilágított kupolájával, megtartva így a helyszínen és az augusztus 20-i televíziós közvetítés során is az exkluzív élményt.

 

A VIP belépőjegy megvásárlásával nézőink részt vehetnek a szünetben és a gálát követően tartott fogadáson.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!