Program


Budapesttől Jeruzsálemig - a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band közös koncertje

Budapesttől Jeruzsálemig - a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band közös koncertje

Váltsa meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon keresztül!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:00

A legjobb hazai cigányprímásokból és muzsikusokból álló 100 Tagú Cigányzenekar 30 fős kamarazenekara és a „több mint klezmert” – a tradicionális kelet-európai klezmertől a modern izraeli slágerekig – játszó idén 20 éves Sabbathsong Klezmer Band közös koncertje során egy nagy utazáson vehetünk részt: Budapestről indulva Románián és Ukrajnán keresztül jutunk el egészen Jeruzsálemig, közben kísérőnk maga a zene lesz.

A zenei utazás során felcsendülnek többek között magyar zeneszerzők dalai, majd egy román hórán, jiddis dalon és egy ukrán kolomeykén keresztül megérkezünk Jeruzsálembe, így az út végét jól ismert izraeli dallamokkal zárjuk. A ráadásban pedig a méltán világhírű klezmer-musicalből, a Hegedűs a háztetőn-ből hallhatunk részleteket a két kitűnő zenekar egyedülálló feldolgozásában.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!