Program


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - Manuel Barrueco mesterkurzusa /master course

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - Manuel Barrueco mesterkurzusa /master course

Budapest International Guitar Festival
NYILVÁNOS MESTERKURZUS A GRAMMY-DÍJAS MANUEL BARRUECO GITÁRMŰVÉSSZEL
MASTER COURSE WITH MANUEL BARRUECO

jegyek kedvezményes elővételi áron szeptember 30-ig !

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 10:00

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál / Budapest International Guitar Festival
2019. november 9. 10:00 – 13:00
NYILVÁNOS MESTERKURZUS A GRAMMY-DÍJAS MANUEL BARRUECO GITÁRMŰVÉSSZEL

Manuel Barrueco (Kuba/USA) korunk egyik legkiemelkedőbb gitárosa. Páratlan előadóművészetét úgy jellemzik, mint nagyszerű hangszerjátékos, kiemelkedő és elegáns zenész, aki csábító hangzással és rendkívüli líraisággal játszik. Nemzetközi turnéi során játszott a világ legnevesebb koncerttermeiben (pl. bécsi Musikverein, amsterdami Concertgebouw, londoni Royal Albert Hall, Berlin Philharmonie, madridi Teatro Real, barcelonai Palau de la Musica). Ázsia számos részén is ismertségre tett szert: tucatnyi turnét adott már Japánban, többször fellépett Koreában, Taiwanban, Szingapúrban, Kínában és Hong Kongban is. Barrueco latin-amerikai turnéi során ellátogatott Mexikóba, Brazíliába, Kolumbiába, Costa Ricába, Panamába és Puerto Ricóba. Manuel Barrueco négy GRAMMY-díj jelöléssel büszkélkedhet. Manuel Barrueco 2011-ben elnyerte az Egyesült Államok Fontanals kiváló művészeti díját.

 
A fesztivál bérleteteihez kattintson ide

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!