Program


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 - MONTENEGRIN GUITAR DUO (Montenegro) koncertje

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 - MONTENEGRIN GUITAR DUO (Montenegro) koncertje

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 november 4-5-6.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 4. péntek, 19:00

A fesztivál egyik különleges fénypontja lesz a Montenegrin Gitárduó, amely két kiváló montenegrói klasszikus gitáros – Goran Krivokapić és Danijel Cerović – fúziója. A duót gyakran hívják meg a világ tekintélyes nemzetközi színpadaira, hogy hangversenyeket adjanak, előadásokat és mesterkurzusokat tartsanak, két gitárra írt versenyműveket adjanak elő, és fontos versenyeken zsűrizzenek. A Montenegrin Gitárduó széles repertoárjában régizenei átiratok és eredeti, 19.,20.és 21. századi kompozíciók egyaránt szerepelnek. „A Montenegrin csapatának összhangja olyan tökéletes, hogy gyakran az az érzésünk, mintha csak egy előadó lenne." – írta róluk David Denton zenekritikus.

 

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!