Program


BQW 2/7 Kállai Kvartett

BQW 2/7 Kállai Kvartett

Egyesítve az amerikai és magyar iskolákat a Kállai Vonósnégyes egyedi interpretációi megidézik a kamarazene aranykorát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 31. vasárnap, 17:00

Műsor:

Schubert: B-dúr vonósnégyes no. 3

               g-moll vonósnégyes no. 9


A Kállai Vonósnégyes (Kállai Ernő, Szajkó Géza, Dráfi Kálmán és Balázs István) 2015-ben debütált a Zeneakadémia Solti Termében Haydn, Bartók és Dohnányi műveivel. Megalakulásuk után mindössze fél évvel második díjat nyertek a milánói Societa Umanitaria Nemzetközi Zenei Versenyen, majd 2016-ban első díjat a Weiner Leó Kamaraversenyen. Kállai Ernő elkötelezett kamarazenészként olyan mesterektől tanulhatta a vonósnégyes repertoárt, mint Earl Carlyss a Juilliard Quartettből vagy Merry Peckham a Cavani Quartettből, de a vonósnégyes dolgozott együtt Devich Jánossal és Takács-Nagy Gáborral is. A kvartett olyan nagy múltú helyszíneken lépett fel, mint a Zeneakadémia, a Vigadó, a Művészetek Palotája, az Erkel Színház, a MOM Kulturális Központ, a Magyar Rádió Márványterme, az Óbudai Társaskör vagy a Fuga, de játszottak a veszprémi Auer Fesztiválon, a Zempléni Fesztiválon és a Quartettissimo Fesztiválon is.     Egyesítve az amerikai és magyar iskolákat a Kállai Vonósnégyes egyedi interpretációi megidézik a kamarazene aranykorát.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!