Program


Bor, Mámor, Volver

Bor, Mámor, Volver

Bor, Mámor, Volver – A Kőhegybor és a Volver együttes borkóstolóval egybekötött latin estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 19:30

Csáki András Junior-Prima díjas gitárművész, Szászvárosi Sándor Európa-szerte ismert csellóművész, Manuel B. Camino mexikói bassz-bariton és Bojta Zsuzsanna mezzoszoprán a latin zene iránt érzett  szenvedélyes szerelem és az eddigi közös munkák során kialakult harmónia kapcsán döntöttek úgy, hogy megalapítják a Volver nevű latin együttest, és itt, a Szentendre Éjjel-Nappalon a Barcsay udvarban kezdik meg koncertsorozatukat, mely felöleli a latin népek zenéjét Dél-Amerikától Spanyolországig, a mexikói daloktól a forró tangókig, mindezt házigazdánk, Hidegkuti Gergely, a Kőhegyborával fűszerezve.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Ajánló


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!