Program


Bonbon zenés matinék - Szeder & Lóci – Legyél te is dalszerző!
3

Bonbon zenés matinék - Szeder & Lóci – Legyél te is dalszerző!

Februártól júniusig havonta egy-egy vasárnap délelőtt zenés, interaktív előadásokra várjuk a gyerekeket és szüleiket.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 18. vasárnap, 10:00

A különleges műsorok közös alapja a muzsika és a mese: velünk lesz Szeder és Lóci, Jancsi és Juliska, a Solti György Zenekar és Ordibálint, valamint az Air Corde Trió és velük a zenebeli kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók.
A varázslatos produkciók helyszíne a Goldmark terem (Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.)

A fellépő művészek, valamint a kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók már javában készülnek az előadásokra, legyetek ott ti is!

2018. február 18. vasárnap délelőtt 10 órától

Szeder & Lóci – Legyél te is dalszerző!
A könnyűzene világa két fiatal énekes-gitáros dalszerző interaktív előadásában, avagy: miből szülessen sláger? Segíts Szedernek és Lócinak: tapsolj, énekelj, muzsikálj!
Szeder-Szabó Kriszti és Csorba Lóci néhány évvel ezelőtt a Ki Mit Tube? versenyen mutatta meg duettjét, és az országos második helyezésig jutottak. Azóta saját zenekaraikkal turnéznak szerte az országban, de egy közös missziót dédelgetnek régóta: egy olyan előadást létrehozni, ami közérthető nyelven mutatja be a könnyűzene történetét, sőt, együtt fedezik fel ezt a rendkívül sokszínű világot.

Minden ember dalszerző, még ha nem is tud róla – és a dal műfaja vesz minket körbe nap, mint nap. Minden gyerek fogékony a zenére, és természetesen dalokkal veszi kezdetét a „beavatásuk” is. No de ezek a dalok miből születtek? Honnan érkeztek? És miből építkeznek?
Kriszti és Lóci egy interaktív, 45 perces előadás során készíti el az idei év legnagyobb slágerét a gyerekekkel közösen, amiből az is kiderül, hogy milyen lett volna, ha ezt a dalt Cseh Tamás, Paul McCartney vagy éppen egy DJ-producer írja meg.

Gyerekjegy 12 éves korig vásárolható.
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!