Program


Bon Bon Matiné - BA-LU EUfórikusok - A kiskakas gyémánt félkrajcárja, A béka és az ökör

Bon Bon Matiné - BA-LU EUfórikusok - A kiskakas gyémánt félkrajcárja, A béka és az ökör

Gyerekként generációk sora „szívta fel begyébe” a kapzsi török szultán és a kiskakas történetét. Az igazság és az elnyomottak diadaláról szóló történet nem csak témájával, hanem humorával is alkalmas megragadni az ember figyelmét.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 10:00

A BonBon Matiné zeneszerző pályázatának, valamint Matuz Gergely tollának köszönhetően született meg a mese zenei adaptációja. Lukácsházi Győző és a BA-LU EUfórikusok évtizedek óta egy célért dolgoznak: bemutatni a legifjabbaknak a hangszerek mesélő erejét. Az előadás első részében bemutatásra kerül, hogy az egyes szereplőknek mely témák és hangszerek felelnek meg. Az előadás során a gyerekeknek lehetőségük nyílik, hogy a szövegen túl a zene nyelvén is követni tudják a történetet.

A koncert második felében elhangzik La Fontaine szintén örökbecsű meséje, A béka és az ökör zenei feldolgozása is. Az előadást Maróti Réka élő illusztrációi kísérik. Matuz Gergely zenéje, a történetek időtállósága, a képek és az előadásmód lehetőséget nyújt, hogy a gyerekek örök barátságot köthessenek a klasszikus zene világával.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!