Program


Bogármese
8

Bogármese

Vajon sikerül-e új barátjának, a Csillagszemű Bogárkának még időben újra összeraknia a varázsvirágot, hogy Szivárványos meggyógyuljon és a szürkebogarak ismét visszabújjanak a föld alá?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 28. vasárnap, 10:30

BOGÁRMESE
Mesés táncshow egy felvonásban

Egyszer, amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdőben, egy éjjel gyönyörű gyógyító erejű virág nőtt a rét közepén és a varázsvirág visszakergette a szürkebogarakat a föld alá.

Ám egy napon hatalmas vihar támadt és letörte a varázsvirágot. A szárát a szarvasbogár vette el a szél ellen támasztékul.
A széthullott szirmokat - a fejük föé tartva - különböző bogárkák vitték magukkal az eső elől menekülve: egyet a hangyák, másikat a legyek, harmadikat a szeméthasznosító bogarak, a negyediket a skarabeuszok. Az ötödik szirom a Szivárványos Bogárkához került, de őt meglátták a föld alól kiszabaduló szürkebogarak és majdnem elfogták, a karján meg is csípték. Elmenekült, de a csípéstől megbetegedett.

Alkotók, előadók:
Sárközi Gyula ötlete nyomán meséjét írta: Lázár Ervin és Lázár Zsófia
A mesét színpadra alkalmazta: 4 for One
Díszlet, jelmez: Kentaur
Zene: Tallér Zsófia, Faltay Csaba
Koreográfia: 4 for one (Sárközi Gyula, Jurányi Patrick, Kovács Zsolt, Kováts Gergely Csanád)
Smink: PG (Pál Gergely)
Előadják a Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és AMI növendékei

Az előadás hossza
Kb. 90 perc, szünet nélkül

Támogató: KIM

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!