Program


Bevezetés a változókor rejtelmeibe - kortalanul 40 felett?

Bevezetés a változókor rejtelmeibe - kortalanul 40 felett?

Bevezetés a változókor rejtelmeibe - kortalanul 40 felett?
Iványi Orsolya menopauza-aktivista előadása
Vendég: Lakatos Péter erőnléti és táplálkozási szakértő
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 25. hétfő, 18:00

A Teri a házban nőnapok sorozat programja

Rendhagyó előadás a világ egyik legnagyobb női rejtélyéről. A menopauza egy természetes folyamat, mely minden nő életében bekövetkezik, és erőteljes kihatással lehet az élet minden aspektusára, az egészségen át a párkapcsolatra és a munkavégzésre is. Bár az emberiség felét érinti, mégsem beszélünk róla eleget és megfelelően. Mi történik a női testtel? Miért nem szabad félvállról venni a menopauzát? Hogyan a lehet legtöbbet kihozni a változókorból? Hogyan öregedjünk aktívan és okosan?

Iványi Orsolya menopauza-aktivista, a Mindent a változókorról könyv szerzője, az Éljenek a 40 feletti nők közösség és mozgalom alapítója.

Lakatos Péter erőnléti és táplálkozási szakértő, a Kortalanul Kihívás program alapítója, StrongFirst Master-oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu feketeöves gyakorló. Harminc éve oktat fitnesszel, légzéssel és mozgással kapcsolatos szakmai programok keretében itthon és külföldön egyaránt. A Ground Force Method megalkotója, krav maga feketeöves instruktor. Legutóbbi könyve a Kortalanul Esszencia.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!