Program


Bevezetés a változókor rejtelmeibe - kortalanul 40 felett?

Bevezetés a változókor rejtelmeibe - kortalanul 40 felett?

Bevezetés a változókor rejtelmeibe - kortalanul 40 felett?
Iványi Orsolya menopauza-aktivista előadása
Vendég: Lakatos Péter erőnléti és táplálkozási szakértő
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 25. hétfő, 18:00

A Teri a házban nőnapok sorozat programja

Rendhagyó előadás a világ egyik legnagyobb női rejtélyéről. A menopauza egy természetes folyamat, mely minden nő életében bekövetkezik, és erőteljes kihatással lehet az élet minden aspektusára, az egészségen át a párkapcsolatra és a munkavégzésre is. Bár az emberiség felét érinti, mégsem beszélünk róla eleget és megfelelően. Mi történik a női testtel? Miért nem szabad félvállról venni a menopauzát? Hogyan a lehet legtöbbet kihozni a változókorból? Hogyan öregedjünk aktívan és okosan?

Iványi Orsolya menopauza-aktivista, a Mindent a változókorról könyv szerzője, az Éljenek a 40 feletti nők közösség és mozgalom alapítója.

Lakatos Péter erőnléti és táplálkozási szakértő, a Kortalanul Kihívás program alapítója, StrongFirst Master-oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu feketeöves gyakorló. Harminc éve oktat fitnesszel, légzéssel és mozgással kapcsolatos szakmai programok keretében itthon és külföldön egyaránt. A Ground Force Method megalkotója, krav maga feketeöves instruktor. Legutóbbi könyve a Kortalanul Esszencia.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Operett 155 perc 2 felvonásban

A Nótás Mikulás című előadásban a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai.

Ajánló


Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!