Program


BEAUTY - IN ENGLISH
6

BEAUTY - IN ENGLISH

Beauty – In English
Asterion Project Theatre in English



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 25. szerda, 18:00

Lucy tizennegyedik születésnapjára egy plasztikai műtétet kap ajándékba az anyától. Milyen értékrend uralkodik Lucy körül? / / Lucy is a fourteen year old girl growing up in a world where cosmetic surgery is the definition of ideal beauty. Does external perfection bring internal happiness?

Szereplők:

Csikász Ágnes, Paula Parducz, Ulziijargal Gantulga, Danton Murilo Miguel, Szappanos Janka, Čarna Kršul, Richard Walters, Björn Freiberg

Technikus: Nagy Ferenc, Makray Gábor
Rendező: Čarna Kršul

Az előadás hossza: 80 perc

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!