Program


Barátok és ellenségek

Barátok és ellenségek

Barátok és ellenségek – operaáriák és dalok

László Boldizsár & Kendi Lajos – ének
Rátkai András – zongora

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 14. szerda, 16:00

Barátok és ellenségek. Egy tenorista és egy bariton. Rodolfo és Marcello a Bohéméletből, Nadir és Zurga a Gyöngyhalászokból, Don Carlos és Posa márki a Don Carlosból, vagy Otello és Jago az Otellóból. vannak köztük örök barátok és örök ellenségek, vagy barátból alakult ellenség. A barátság, a rivalizálás és a bosszú dinamikáját mutatja be ez a koncert a leghíresebb operakettősök segítségével.

A két énekes, László Boldizsár és Kendi Lajos szerepek és sikerek sorát tudják maguk mögött. Sok operában léptek föl együtt, de igen ritkán énekeltek duettet. Nem csak kitűnő énekesek, de hangjuk színe, éneklésmódjuk nagyon jól illik egymáshoz. László spinto tenor, fényes, koncentrált tónussal, ugyanakkor hajlékonysággal és fényes magasságokkal, amely az olasz és a francia repertoár tenorszerepei nagy részének előadására predesztinálja. 

Kendi igazi drámai bariton, sötét tónusú, színgazdag, kiegyenlített orgánummal, ugyanakkor jó magas regiszterrel, amiért különösen alkalmas nagy Verdi-szerepek hatásos megszólaltatására. 

 

Ez adta ennek a koncertnek az ötletét, amelyben nagy többségében kettősök hangoznak el Puccini, Bizet, Donizetti, Erkel és Verdi operáiból. 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az alábbi területekre érvényes a belépőkártya: Szálkahalmi tanösvény, Hortobágy‐halastavi tanösvény, Górési tanösvény és Fekete‐rét tanösvény, A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. kezelésében lévő halastavakra

Ajánló


Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!