Program


Bánki Nyár 2023 - Neoton Família Sztárjai

Bánki Nyár 2023 - Neoton Família Sztárjai

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 1. szombat, 21:00

Bánki Nyár 2023

NEOTON FAMÍLIA SZTÁRJAI

2023. július 1. (szombat), 21.00

 

A Neoton Família népszerűsége abszolút töretlen hosszú évek óta, sőt a retró láz feléledése kapcsán még új rajongókat is szerzett magának az együttes. 

A Neoton Família sztárjai ebben a formációban 2005. óta játszanak együtt. A régi nagy csapatból a front együtt maradt: Végvári Ádám, Csepregi Éva személyében. 

A Bánki Nyár2023 program keretében rendezett nyitókoncert, mindenképp emlékezetes lesz azoknak, akik végig táncolják és éneklik az örökzöld slágereket, olyan felejthetetlen slágerek fognak felcsendülni, mint a Holnap hajnalig, Santa Maria, Sandokan stb..

Ajánlatunk


A különös pár – az élete delén járó mozgássérült arisztokrata és a külvárosi szegény negyedből való fiatalember őszinte barátságáról... A bőrszín nem számít...

A PIAF! The Show bemutatja Edith Piaf életét és karrierjét Nathalie Lermitte előadásában. Az Erkel Színházban lesz 2024. április 17-18-19-én. Több mint 50 országban, 400 előadáson láthatták már, 1 millió jegy elkelt. Két részből áll, Piaf legismertebb dalait énekli, egyedi díszlettel és képekkel. Nathalie Lermitte fantasztikus előadása, amelyre várunk mindenkit 2024 év egyik legemlékezetesebb koncertjén.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Giuseppe Verdi NABUCCO Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!