Program


Bagossy Júlia: Az utolsó férfi - a Freeszfe Egyesület előadása

Bagossy Júlia: Az utolsó férfi - a Freeszfe Egyesület előadása

disztópia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 20:00

Bagossy Júlia:
Az utolsó férfi 18+

Éppen tíz éve, hogy kihaltak a férfiak a Földön. Egy magyar nő azt állítja, hogy fiúgyermekét életben tudta tartani egy sterilizált pincében, a remény felbátorítja és felháborítja az ország lakosait.
Egy kortárs, új magyar dráma a reményről, az intimitásról, a nemi szerepekről és a populizmusról. Az alkotók javarészt szabadúszó, fiatal színésznők.  Bagossy Júlia rendező és Törley-Havas Sára dramaturg a Freeszfe egykori és jelenlegi hallgatói.

Az előadás egy radikális gondolatkísérleten alapszik, Bagossy Júlia színházrendező ezúttal teljesen saját szövegből és koncepció mentén szeretett volna dolgozni. Az emberiség jövőjére nincs kézzelfogható megoldás, a Földön élő nőknek számtalan változáshoz alkalmazkodniuk kellett, magányosak és keresik saját személyes fogódzkodóikat. Az előadás mesél egy mozgalom felemelkedéséről és bukásáról, az általános reménytelenség elleni küzdelemről, a férfiak szerepéről a társadalomban, és arról, milyen, amikor egy gyermeket önös érdekekre használnak fel.

Szereplők
Gellért Dorottya
Hermányi Mariann  
Simkó Katalin
Cseke Lilla Csenge
Gombó Viola Lotti  
Veszelovszki Janka  
Koós Boglárka
Szalay Bence

Alkotók
Dramaturg: Törley-Havas Sára
Rendezőasszisztens: Zsengellér Nóra
Látványtervező: Radetzky Anna
Zenei vezető: Pálos Péter
Rendező: Bagossy Júlia

Támogató: NKA - Nemzeti Kulturális Alap

Ajánlatunk


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

zenés játék két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!