Program


Bacsó Kristóf TRIAD

Bacsó Kristóf TRIAD

Bacsó Kristóf szaxofonosként és zeneszerzőként is a hazai jazzélet egyik meghatározó alakja, elég csupán annyit említenünk, hogy az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg, a trió formációtól a kvartett, kvintett felállásokon át egészen a big-bandre írt albumig bezárólag.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 11. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

    Bacsó Kristóf - szaxofon, effektek
    Tzumo Árpád - billentyűs hangszerek
    Juhász Márton - dob

Immár negyedik éve Bacsó legfontosabb saját zenekara a TRIAD, mely megalakulása óta jelentős pozícióra tett szert úgy a magyar jazz színtéren, mint külföldön, melyet hazai és számos európai országban adott nagy sikerű koncertjeik is bizonyítanak. Bacsó régi társa Tzumo Árpád, akinek elsődleges hangszere a zongora, azonban nagy erdeteiséggel nyúl a Fender zongorához és más elektronikus hangszínekhez is. A zenekar legfiatalabb tagja a dobos Juhász Márton, aki szinte minden stílusban otthon érzi magát. A TRIAD zenéje egyszerre merít a  jelenből és a közép-kelet európai zenei tradíciókból. A gondosan kimunkált részek mellett fontos szerepet kapnak a közös improvizációk, illetve a nem megszokott utak keresése. A trió első albuma Pannon Blue címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, amelyen a világszerte ismert gitáros, Lionel Loueke volt a vendégük. A lemez 2017-ben elnyerte a Gramofon magazin „Az év magyar jazzlemeze” díját.

Jelenleg újabb repertoáron dolgoznak, amelyet ez év februárjában mutattak be a Müpa fesztiválszínházában a népszerű gitáros, Gilad Hekselman közreműködésével.

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon  +36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!