Program


Bácskai Juli Pszichoszínháza - Szeretethiány

Bácskai Juli Pszichoszínháza - Szeretethiány

Bácskai Juli Pszichoszínháza elindítja 25. évadát! A K11-ben 09.13. péntek este új bemutatóval várjuk a lelkes (visszajáró) és először érkező közönségünket.

Aktuális előadások



Szeretethiány - sokan ezzel az érzéssel keresik a pszichológust. Mert ridegnek, hidegnek, elhanyagolónak, felelőtlennek élték át velük való törődést. Vagy a nem törődést. Jeleneteket mutatunk, mintha különféle lakásokba kukkantanánk: más a család, más az anya, más a gyerek. Felnőttként mesélik a gyerekkorukat a pszichológusnál. Vajon mi változik bennük ettől?

A Pszichoszínház alapítója, a jelenetek írója, castingos, kellékes és szakértő: Bácskai Juli
Közbehegedül: Bóna János
Főszerepben: Botos Éva és Hegyi Barbara

Bácskai Juli Pszichoszínháza: A pszichológia tudománya szórakoztató színházi formában. A témák hónapról hónapra változnak, a  pszichológus kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket.  Előadásonként két színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére.

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!