Program


BABASZÍNHÁZ: BAJDABÁ TÖRTÉNETEI

BABASZÍNHÁZ: BAJDABÁ TÖRTÉNETEI

BAJDABÁ TÖRTÉNETEI
a Színes Falu Csoport előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 15. kedd, 10:00

A mese egy szorgalmas asszonyról és lusta férjéről, Bajdabáról szól. A lusta férjet semmi más nem érdekli csak az örökös játék és tréfálkozás, amit a feleség nagyon jól tud. Ezért, hogy férjét rávegye egy kis munkára, különböző bábmesékkel szórakoztatja, amibe persze a férj is bekapcsolódik. Közös játékaik során megelevenedik a leleményes kakaska kalandja, kecskemama és a farkas története és az oktondi majom és a bölcs békák meséje. A vidám történetet hangulatos zene kíséri.

Játsszák: Krista Anita és Tatai Zsolt

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!